0 objekt

0,00moms ingår

 

Välj bil

Bentley Continental GT Speed chiptuning

Motorspecifisk kraftökning

Alltid, om man tänker att det går inte bättre, lärs oss bättre, som här vid GT Speed. Sin företrädare var redan en tillkännagivande. Nu slår här i GT Speede den råa W-12 motorn med 659 hk og otroliga 900 Nm, vad som betyder att en topphastighet av 335 km/h är möjlig. Den nya åtta-växlor-dubbelkopplingsväxellådan möjliggör nu dubbelt så hurtiga växlingstider mittemot den normala GT. Soundtekniskt har GT Speed också förbättrat sig och det åhör sig mycket godt. Permanent fyrahjulsdrift och fyrahjulsstyrning bidrar i vajre köresituation till den perfekta handlingen. En Bentley Continental GT Speed chiptuning är tillgänglig för alla som önskar sig ännu mer kraft.

Resultatdiagram Bentley Continental GT Speed
21.04.2021

Bentley : Ytterligare testning

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Högkvalitativ avverkning hos lyxfordonet Bentley Continental GT V8. Här vill vi bidra vår del och erbjuder en högkvalitativ PowerBox med motorspecifisk chiptuning.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Övertyga dig av CPA chiptuning og den motorspecifika software för kraftökningen för din Bentley Bentayga. PowerBox från CPA och den särskilt utvecklade programvaran arbetar mycket gott tillsammans.

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem erbjuder olika fördelar som till exempel gaspedaltuningen och chiptuningen kombinerad för att känna en sådan bra körkänsla. Testa produkterna för kraftökningen från CPA för Bentley Continental GT.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.