0 objekt

0,00moms ingår

 

Välj bil

I provningen: Bentley Continental GT V8

Motorspecifisk programvarautveckling: Bentley Continental GT V8

Grand Touring ny definerad. Avskalad och enkelt sagt ädel i varje situation. CPA Performance hade turen att kunna vara på väg några dagar med lyxfordonet. Efter påstigningen i det otroligt goda sätet av Bentley är man omgiven av läder och högkvalitativ trä. Drivverket är utstyrt med 2 Twin-Scroll-turboladdare och dubbelkopplingsväxellåda presterar i standardutrustning 550 Hk och 77 Nm. CPA-ingenjörerna har givit den pricken över i. Perfekt avstämd kraftökning med CPA PowerBox Nitro - obeskrivlig.

Resultatdiagram Bentley Continental GT V8
03.11.2020

Bentley : Ytterligare testning

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

En förvånande kraftökning för din Bentley med tuningen från CPA. Gaspedaltuning med PedalBox med olika kraftnivåer.

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

CPA ConnectiveSystem erbjuder olika fördelar som till exempel gaspedaltuningen och chiptuningen kombinerad för att känna en sådan bra körkänsla. Testa produkterna för kraftökningen från CPA för Bentley Continental GT.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Övertyga dig av CPA chiptuning og den motorspecifika software för kraftökningen för din Bentley Bentayga. PowerBox från CPA och den särskilt utvecklade programvaran arbetar mycket gott tillsammans.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.