Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Relaterade bilar

I provningen: Porsche Macan S

Porsche Macan S chiptuning

Den mycket sportiga Porsche Macan S visade även under våra första körtestarna för datafattning vad som stickar i den. Den tar varje kurva kvickt med sin direkt styrning och även ojämnheter på gatan är utjämnas med den mycket bra arbetande fjädringen. Efter den inträdade datasamlingen har vi utvecklat den motorspecifiska programvaran för Porsche Macan S och testade den i våra långtidstestar och finjusterade den. Långt om länge gick det i provningen. Vi är begeistrade över resultaten av kraftökningen med vår PowerBox.

Resultatdiagram Porsche Macan S
03.07.2019

Porsche : Ytterligare testning

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Genom vår Porsche-chiptuning kunde en stor prestationsökning och märkbart mer vridmoment uppnås.

12.06.2018
  • Porsche Panamera (II) 4S

Uppleva den kraftfulla V6 av Porsche Panamera 4S i förbindelsen med CPA PowerBox Nitro. Upp till 523 HK och 653 Nm är möjliga med den specifiska programvaran, övertyga dig själv.

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Uppleva praktiskheten för vardags i förbindelse med grandios kraft. CPA PowerBox Nitro ser om en kraftökning av upp till 86 HK i den nya Porsche Panamera Sport Turismo.

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Den speciellt utvecklade programvaran bringer din Porsche Macan S Diesel en förvånande kraftökning. Kombinationen av PowerBox Nitro och PedalBox är också en nyhet som ska bringer dig mycket körskämt.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Med PowerBox:en från CPA Chiptuning kan nås märkbar mer kraft. Det förlänar din bil mer sportighet.

29.07.2018
  • Porsche Cayenne (PO536)

Unna din Porsche Cayenne en kraftökning av upp till 26%, så att kraften kan nås upp till 417 HK. Uppleva den kraftfulla V6-motorn i förbindelse med CPA chiptuning.

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.