Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Relaterade bilar

CPA skärpar Shooting Brake

Porsche Panamera Sport Turismo

Världpremiären av den första Shooting Brake Panamera var i 2017 hos Auto-Salon i Genf. Vi har sätt Porsche under luppen och testade den ordentligt på gatan och i provningen. Porsche prisar Shooting Brake som en version av Panamera som är mer praktisk för vardags, den har inte förlorat sportigheten, så säger de. Men kritiker klandrar den bristande kraften. Men därför har vi en beprövad lösning i backfickan - CPA PowerBox:en. Tack vare vår motorspecifisk programvarautveckling presterar Porsche Panamera Sport Turismo upp till 86 HK mer. Det finns också upp till 115 Nm mer kraftmoment, vad som ser om ordentlig start. Senast gick den i provningen för att optimera acceleration och växelbeteende.

Resultatdiagram Porsche Panamera (II)
05.12.2018

Porsche : Ytterligare testning

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Med CPA PowerBox:en kan nås en kraftökning av upp till 80 HK, vad som är tydligt märkbar. Långtidstestar och motorspecifisk programvarautveckling möjliggör det goda sammanarbetet av CPA PowerBox:en och Porsche Macan S.

03.03.2016
  • Porsche Macan S Diesel

Den speciellt utvecklade programvaran bringer din Porsche Macan S Diesel en förvånande kraftökning. Kombinationen av PowerBox Nitro och PedalBox är också en nyhet som ska bringer dig mycket körskämt.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Genom vår Porsche-chiptuning kunde en stor prestationsökning och märkbart mer vridmoment uppnås.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Med PowerBox:en från CPA Chiptuning kan nås märkbar mer kraft. Det förlänar din bil mer sportighet.

12.06.2018
  • Porsche 911 991 Carrera 4

Med den specifiska progravaran av CPA PowerBox:en når din Porsche 911 Carrera 4 sin hel potential. En kraftökning av upp till 20% är resultaten, i förbindelsen med CPA Connective System förbättrar sig också gasmottagningen.

08.12.2020
  • Porsche 911 991 Turbo S

PedalBox:en från CPA Performance stöttar dig i olika körsituationer med olika modi från Eco II till Sport+. Så kan du anpassa och styra gasmottagningen själv från sparsam till sportig.

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.