Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Chiptuning QOROS

Chiptuning QOROS - grundades i 2007 genom ett företagsamfund mellan Israel Corporation och Chery Automobile. Den första bilen var QOROS 3 som fick som först kinesikt fartyg en 5-stjärnor-bedömning enligt Euro-NCAP norm. Gerd Volker Hildebrand utvecklade designen, forn chefdesigner hos Mini. SUV på basis av QOROS 3 kallas Model 5. Båda modeller ritades i samarbetet med Magna Steyr, en österrikisk biltillverkare. Förläna ditt fartyg mer kraft och individualitet med Chiptuning QOROS.

QOROS tuningbox - koncernen består sedan 2007 och grundades som Joint Venture av Israel Corporation och Chery Automotive. Hittills säljs två fartyg, QOROS 3 och QOROS 5. Q3 är den första bilen från märket. Magna Steyr utvecklade fartyget. Med den tyska tekniken är 3 särskilt intressant för QOROS tuningbox. Med Q5 introducerades i 2015 en först SUV, men den inte säljs i Europa. Ändå erbjuder CPA här också QOROS tuningbox.

QOROS chiptuning - Qoros är en kinesisk fartygtillverkare med huvudsäte i Shanghai som grundades i 2007 med Joint Venture. Namnet härledas från den grekiska Khoros och representerar den multinationala karaktären av företaget. Det första fartyget introducerades i 2013 till allmänheten, för den så kallade Qoros 3 är QOROS chiptuning också tillgänglig. Koncernen har sedan 2016 också en SUV i programmet, vi kan föreställa oss den specifiskt utvecklade QOROS chiptuning för Qoros 5.

QOROS
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
QOROS 5 1.6T 1598 ccm 156 HK 115 kW 210 Nm SQRE4T16
Modellserie
QOROS 5

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.