0 objekt

0,00moms ingår

 

40% rabatt på allting! Black november deal: bara tills lagren är slut! (6)

Chiptuning Corvette

Chiptuning Corvette - mor av alla musclecars. Den första generationen stammar från Harley Earl. Koncipierad särskilt för den amerikanska marknaden blev Corvette snabbt mycket populär. Tack vare städig utveckling fick den fotfäste i Europa och kör nu i en kategori som Porsche 911 och Ferrari. Framgångar i biltävlingssporten, särskilt dygnstävlingar, bidrog till framgången. General Motors spjutspetzen är till idag en av sportbilarna som vinnar med ett jättebra förhållande mellan pris och kvalitet. För även mer kraft - chiptuning Corvette.

Corvette chiptuning - den legendariska sportbilen från USA byggdes redan i 1953 och är idag tillgänglig i den sjunde generationen. En flack kaross av GFK, landningsstället med tvärs-bladfjädrar och en stor V8 är kännetecken av Corvette. Det speciellt ryktet bland motorsportsupportrar har den US-amerikanska sportbilen att tacka för sina otaliga segrar i olika biltävlingssportserier som dygn i LeMans. Därför har vi som begeistrade racerförare mycket skämt med Corvette chiptuning. Den nyaste modellen är C7 ZR1 som gäller aktuell som den starkaste någonsin byggda Corvette. Om du är begeistrad av hk får du med Corvette chiptuning valuta för dina pengar.

Corvette chiptuning - uppkallad efter den lilla och agila regalskeppet förkroppsligar Corvette symbolen av amerikans sportbilhistorian. Den första generationen utkom i 1953 från grundidén att bygga en sportbil som varje arbetande amerikanen kunde köpa. Med åren var Corvett sin vana trogen och är idag en sportbil med jättebra förhållande mellan pris och kvalitet som också egnar sig för Corvette chiptuning. Särskilt framgångsrik var Corvette i dygn i Le Mans och långdistansbiltävlingar. Vi är stolta över vår Corvette chiptuning.

Corvette
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Corvette C7 6162 ccm 466 HK 343 kW 630 Nm
Corvette C7 Z06 6162 ccm 659 HK 485 kW 881 Nm
Modellserie
C7

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.