Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Chiptuning LDV

Chiptuning LDV - var en brittisk tillverkare av smålastbilar, bestod från 1993 till 2009. Namnet satte sig ihop av Leyland Trucks och Vans. I 2006 deltog GAZ och övertog senare majoriteten. På grund av dåliga försäljningstal fråntog den ryska morkoncernen pengarna, så avvecklades i 2008 produktionen i Birmingham. Företaget köptes upp av den kinesiska tillverkaren SAIC som säljer Maximus sedan 2011. För mer kraft i din smålastbil erbjuder CPA chiptuning LDV fortfarande.

LDV tuningbox - grundandet av LDV Limited härstammar från Freight Rover och DAF, som smälte ihop med hjälpen av en investerarengrupp till LDV Limited. I 1993 lades grunden för dagens LDV tuningbox. De producerade skåpbilar och lastbilar, nämnvärd är modeller som Cub eller Maxus. I 2010 köpte SAIC det krassliga företaget och mottog produktionen av Maxus igen. LDV tuningbox stannar en option för lastbilar som saknas kraft.

LDV chiptuning - från 1993 till 2009 producerade man under namnet LDV skåpbilar och lättvindiga lastbilar i England. Lönsama modeller för LDV chiptuning är till exempel Maxus 2.8 CDI. Men sedan 2011 produceras under nytt namn fortfarande bilar. Den kinesiska biltillverkaren SAIC köpte LDV och kallade den nytt uppstoda koncernen SAIC Maxus Automotive. Den nyaste modellen av det här unga företaget är D90, en fullsize SUV som byggas sedan 2017. Här är LDV chiptuning alldeles möjlig igen.

LDV
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
LDV G10 2.0T 1995 ccm 222 HK 163 kW 330 Nm
Modellserie
G10

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.