0 objekt

0,00moms ingår

 

40% rabatt på allting! Black november deal: bara tills lagren är slut! (6)

Chiptuning Daewoo

Daewoo Chiptuning - en sydkoreansk biltillverkare med Seoul som huvudkontor, som blev General Motors Korea i mars 2011. Företaget är verksamt på många områden, bl.a. stålproduktion, vapenindustrin och finansiella transaktioner. Varvsindustrin bröts loss 1999 och som oberoende producent uppstod Daewoo-Shipbuilding & Marine engineering. Säljer sedan 2005 bilar till Europa som Chevrolet. Daewoo Chiptuning gör din bil till något speciellt.

Daewoo chiptuning - den sydkoreanska biltillverkaren förvärvades av Daewoo-gruppen 1983, men upplöstes till följd av krisen i Asien 2002 och togs över av General Motors. Trots upplösningen finns det fortfarande många modeller där Daewoo chiptuning passar. Koncernen har delats upp och är verksam inom olika sektorer som varvsindustrin, stålindustrin och till och med vapenindustrin. Sedan 2005 säljs bilarna under namnet Chevrolet i Europa. Daewoo chiptuning förvandlar din bil till något mycket speciellt.

Daewoo chiptuning - Daewoo Motor Company har funnits sedan 1970-talet när Sahen Motor deltog i ett joint venture med Shinjin Motorer och General Motors. 1983 tog Daewoo-gruppen över samarbetet och bytte namn till Daewoo Motor. På grund av modellerna som infördes i Tyskland 1994 är Daewoo chiptuning också intressant i Europa. Fordonen byggda i Sydkorea säljs på världsmarknaden under namnet Chevrolet eller Holden. Få ut mer effekt ur bilen med Daewoo chiptuning.

Daewoo
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Modellserie

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.