0 objekt

0,00moms ingår

 

40% rabatt på allting! Black november deal: bara tills lagren är slut! (6)

Chiptuning Acura

Acura chiptuning - avdelning av morkoncernen Honda. Brukas för lyx och sportiga bilar. Grundandet var i 1986 i Tokyo, i 2004 etablerades i Mexiko. 2006 till 2008 införande i Kina och Ryssland. Den mest kända sportbilen är teknologibäraren NSX som fick en repris i 2016. Här är Acura chiptuning också möglig. Märket uppträdar också i biltävlingssporten, de två racerbilar ARX-01 och 02 körde framgångsrikt i American Le Mans. Därför ser vi fram mycket till Acura chiptuning.

Acura chiptuning - dottermärket av Honda är brukad speciell för lyxiga eller sportiga fartyg. Sedan 1986 säljs fartyg under Acura, till exempel NSX eller TLX. För nästan alla fartyg erbjuder vi speciell Acura chiptuning. Sedan 1992 är Acura också aktiv i biltävlingssporten, i 2009 stigades med ARX-02a på LMP1-klassen. Med motorsporten uppstår en förbindelse med Acura chiptuning som vi är stolta över. Logon symboliserar enligt Honda ett skjutmått och står för perfektion och exakthet.

Acura
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Bilbeteckning Kapacitet HK kW Nm Motor-ID
Acura CDX 1.5 VTEC 1498 ccm 182 HK 134 kW 240 Nm L15BM
Modellserie
CDX

Bilen hittades inte?

Anmäl bilen nu. Vanligtvis får du svar på samma dag!

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.