0 objekt

0,00moms ingår

 

Du har inte valt någon bil än. Välj bil

Chiptuning för Trumpchi GS5

Vi optimerar Trumpchi GS5 och når toppresultater.

Trumpchi GS5 1.8T, den stora bron av GS4, gillar vi optiskt mycket. Nu är 177 HK och 265 Nm goda värden i och för sig, men för en SUV av denna storhet kan lite mer hjälpa mycket. Särskilt om den drar husvagnar, körror eller transporterar tunga föremål kan en tuning på berget eller i omkörningar vara hjälpsam och erbjuda den nödvändiga säkerheten. De termiska belastningarna i motorn har varit kontrollerat i våra testar med alla interna sensorerna. Särskilt för körpraxistestet använde vi externa temperatursensorerna av vårt CPA-Measurement-System hos heta temperaturer i motorrummet för att övervaka den precisa temperaturutvecklingen under full belastning. Våra tekniker nådde i slutet en kraftökning av 45 HK och 69 Nm med vår chiptuning - och hållade alltid hållbarheten av motorn reda på.

Resultatdiagram Trumpchi GS5 1.8T
29.07.2019

Trumpchi : Ytterligare testning

20.01.2020
  • Trumpchi GS4 1.5T

Mer kraft för Trumpchi från CPA Performance med PowerBox. Trumpchi chiptuning för en märkbar kraftökning och mer körskämt.

Våra biltester

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.