40% rabatt på allting! Vårsdeal: kun begränsat antal! (6)

Ford Galaxy III 2.0 EcoBlue chiptuning

Individuell programvarautveckling

Den familjedugliga storlimousinen har varit testad rikligt av oss. I början gjorde vi provkörningar för datafattningen, som tjänar för den motorspecifiska programvarautvecklingen. Efter utvecklingen av den individuella programvaran testades CPA PowerBox och vår PedalBox rikligt. Vi har också gjort många testar med vår CPA Connective System. Vi är mycket förvånande av resultaten! Det yppiga rumutbudet med imponerande komfort av Ford Galaxy bjudar till resor med familjen. I förbindelse med CPA Connective System är det även roligare! Med enkelt väljning av de olika kraftnivåarna över PedalBox:en kan du välja bekvämt mellan komfortabel, sparsam körning till mycket sportig körning med maximal kraftökning.

Resultatdiagram Ford Galaxy III 2.0 EcoBlue
11.06.2019

Ford : Ytterligare testning

15.01.2015
  • Ford Focus III (DYB) ST 2.0 EcoBoost

CPA Chiptuning testar och utvecklar programvara och PowerBoxes för Ford Focus ST.

05.02.2021
  • Ford Ranger 2.2 TDCi

Testa chiptuningen från CPA Performance med PowerBox för din Ford Ranger 2.2 TDCi. Ett fantastisk samspel av programvara och hårdvara och ett urval av olika tuningprodukter för motortuning och gaspedaltuning.

26.04.2019
  • Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi

Vi rekommenderar CPA ConnectiveSystem för Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi. De olika kraftnivåarna och det ändrade svarbeteendet av gaspedalen bringer nytt körskämt.

09.11.2019
  • Ford Ranger 2.0 TDCi

Upp till 50 HK och 118 Nm kan nås med vår PowerBox för din Ford Ranger 2.0 TDCi. Ytterligare kan du styra kraftnivåarna av PowerBox:en enkelt med PedalBox:en med CPA Connective System.

13.05.2015
  • Ford Kuga 2.0 TDCi

Kraftökning av 26% med CPA PowerBox Nitro. Ford Kuga 2.0 TDCi med 26% mer kraft tack vare PowerBox från CPA.

15.03.2021
  • Ford Transit Custom 2.0 TDCi

Med PowerBox från CPA kan nås en kraftökning av upp till 46 hk og 110 Nm. Den individuella programvarautveckling bidrar till att vi kan erbjuda en säker chiptuning för Ford Transit.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.