40% rabatt på allting! Sommar racing deal: för racingfans! Begränsat antal. (6)

Chiptuning i VW UP GTI

VW UP GTI 1.0 L

Nu får även den lillaste i VW-familjen GTI-stämpeln. GTI smyckar sedan gammalt normalt de starkaste utbyggnadsnivåar av Golf-modellserien och är därmed mycket framgångsrikt. Är UP en värdig GTI? I standardutrustning hämtar UP GTI sina 115 HK från en 1.0 L tre-cylinder. Klinger tillräckligt för storheten. I kritiken är särskilt kraften som är enkelt för lite för en riktig GTI modell. En lösning för prestationsfrågan är CPA PowerBox:en. Med hjälpan av en motorspecifiskt utvecklade programvara hjälpar den den lilla GTI till en förvånande kraftökning. Upp till 31 HK och 54 Nm mer presterar VW UP GTI om man har monterat CPA chiptuning. I den lilla UP märkar man kraften direkt efter monteringen. Ändå har ingenjörerna av VW spenderat UP GTI några läckerheter. Förstärkta stabilisatorer, hårdare ångare och nya fjäderbenslager bidrar till den sportiga körkänslan. Eftersom kraften är nu också lämplig kan UP nämna sig efter vårt förvånande som en riktig GTI.

Resultatdiagram VW Up 1.0 GTI
14.12.2018

VW : Ytterligare testning

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Den nya VW kommer med den nyaste VW-tekniken och mycket komfort. Passande därtill finns det vår ConnectiveSystem som kan öka komforten eller sportigheten med olika kraftnivåar.

22.12.2020
  • VW Golf VIII (CD) GTI

En kraftökning av upp till 63 HK och 95 Nm med CPA chiptuning kan du nå för din VW Golf VIII. Våra produkter är anpassade till den respektiva motorn och kan så leverera en övertygande resultat.

09.01.2014
  • VW Beetle 2.0 TSI

Lås nu upp mer kraft för VW Beetle med TuningBox från CPA.

26.01.2021
  • VW Golf VIII Variant (CD) 2.0 TDI

Den motorspecifika programvaran bringer en galen resultat för kraftökningen för VW Golf 8 Variant och vår PowerBox. Perfekt anpassad programvara og hårdvara i enklang för kraftökning för din VW Golf 8 Variant.

22.10.2015
  • VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Chiptuning VW Amarok 2.0 TDi Biturbo med CPA hjälper din klumpig lastbil att återkomma till filen. Med kraftökningen av vår CPA PowerBox gör din Amarok ett fördelaktigt intryck, också avsides av tyska gator.

01.11.2014
  • VW Tiguan 1.4 TSI

CPA Chiptuning testar och utvecklar programvara och PowerBoxes för VW Sharan 1,4 TSI.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.