40% rabatt på allting! Sommar racing deal: för racingfans! Begränsat antal. (6)

Kia optimering: Ceed'

Kia Ceed 1.4 T-GDI

Ceed gäller som en europeiskt utläggd kompaktbil och den utvecklades i det europeiska utvecklingscentret av Kia. Den lekar i den samma ligan som VW Gold och är över genomsnittet i platsen och bra och högkvalitativt utstyrt. I standardutrustning har den 1.4 T-GDI en fyra-cylinder-seriemotor som prestar 140 hk. För att vara på väg alltid suveränt på landsväg och under långa körningar utrustar CPA Kia Ceed 1.4 T -GDI med PowerBox Nitro. Med hjälp av den motorspecifiska programvaran är utgående motorsignaler fattade, optimerade och vidarebefordrade till styrdonet. Så kan nås en kraftökning av upp till 27 %. Kraftökningen är direkt efter inbyggningen märkbar och förbättrar tvärdrag och framför allt de nedre områdena av rotationstalbandet. Med Connective System kan optimeras svarbeteendet och också influeras förbrukningen positivt.

Resultatdiagram Kia Cee´d (CD) 1.4 T-GDI
24.10.2018

Kia : Ytterligare testning

20.05.2015
  • Kia Sportage (SL) 1.7 CRDi

Övertyga dig nu va PowerBox Ultra från CPA Chiptuning och begeistra dig för kraftökningen av din Kia Sportage. Sportigare uppträdande med vår speciellt programmerade PowerBox.

29.06.2021
  • Kia Cee´d (JD) 1.6 CRDI

En effektökning av 60 hk och 83 Nm är möjlig med CPA PowerBox. Om du söker en anpassad effektökning, välj effektökningen från CPA Performance.

17.12.2018
  • Kia Sportage (QL) 2.0 CRDi 4WD

Kia Sportage (QL) 2.0 CRDi 4WD i provningen med CPA PowerBox:en för kraftökningen. PedalBox:en också bringer en jättebra körkänsla för din Kia.

27.02.2016
  • Kia Cee´d (JD) 1.6 CRDI

CPA ingenjörerna gjorde det mögligt igen och nådde en glädjande kraftökning för Kia Ceed 1.6 CRDI. Med vår PowerBox kan hämtas fram ännu mer kraft från ditt fartyg.

05.06.2018
  • Kia Cee´d (JD) 1.6 T-GDI GT

För upp till 25% mer kraft finns det PowerBox:en från CPA för din Kia Ceed GT. Den specifiska programvaran kan förbättra kraften och körkänslan märkbart, övertyga dig och beställa idag.

16.09.2019
  • Kia Stinger 3.3 T-GDi

CPA når med en enkomt utvecklad motorspecifisk programvara för kraftökningen upp till 73 HK mer kraft. Motortuning för din Kia Stinger 3.3 T-GDi med CPA Performance.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.