0 objekt

0,00moms ingår

 

Välj bil

Italienska sportbil med japanska gener

Abarth 124 Spider

När Fiat-logon måste vikar för skorpionen betyder det mycket kraft under huven. Så är det också med Abarth 124 Spider, som baserar som den tama versionen från Fiat tekniskt på Mazda RX-5. CPA lägga igen hand vid den från Abarth trimmade Fiat - framgångsrikt. Med den specifiska programvaran av PowerBox:en är HK-kraften och kraftmomentet optimerade. Så är upp till 215 Hk och 315 Nm möjliga. Den 4-cylinder-turbomotorn verkar efter det mer kultiverad och tryckfullare. Chiptuningen är särskilt märkbar ved tvärdraget av Abarth, eftersom kraftvikten har nur varit märkbart förbättrat. Unna din Fiat kraften som den är värd.

Resultatdiagram Abarth 124 Spider
21.06.2018

Abarth : Ytterligare testning

12.05.2015
  • Abarth Grande Punto 1.4 T-Jet

CPA PowerBox för Abarth Grande Punto Tuning. Motortuning för Abarth med speciell programmering för mer kraft.

05.04.2017
  • Abarth 695 Tributo Ferrari

Den motorspecifiska utvecklingen av programvaran för Abarth Tributo Ferrari bringer mycket skämt och övertygande kraftökning. PowerBox:en för din Abarth, testa den ny och uppleva körskämt.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.