40% rabatt på allting! Sommar racing deal: för racingfans! Begränsat antal. (6)

VW Scirocco 2.0 TDI

Sportig, dynamisk och ändå praktisk till vardags

Chiptuning VW Scirocco 2.0 TDI. Under våra testar satte vi värde på vardagsdugligheten som alltid och att kombinera det med ytterligare 50 HK var en vidare framgång hos CPA. "Minimal understyrning, mycket pålitlig i gränstrakten". Så är CPAs vitsord efter flera testar. Det perfekta gataläget också övertygade hela CPA-teamet. Den här Volkswagen verkligen förtjänar vårt predikat "idiotsäker". Sin design glänsar med smidiga kurvor och en vågig kaross, som er hellre atypisk för den tyska biltillverkaren, men vacker för ögon. Så vänta inte, beställa & testa Chiptuning VW Scirocco 2.0 TDI.

Resultatdiagram VW Scirocco III 2.0 TDI (CR)
21.10.2015

VW : Ytterligare testning

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

CPA-ingenjörerna utvecklade en motorspecifisk programvara för VW T-Roc R för en kraftökning efter långtidstester och intensiv dataomfattning. Övertyga dig själv av den passande chiptuningen.

28.01.2021
  • VW Golf VIII (CD) 1.4 TSI GTE eHybrid

Ingenjörerna från CPA Performance gjorde igen ett fantastiskt jobb og udvecklade den motorspecifike software för VW Golf 8 1.4 TSI GTE eHybrid. Så kan sugas och njutas den perfekt anpassad chiptuning på bästa sätt.

02.05.2014
  • VW Golf VII (AU) 2.0 GTD

Den nya Golf 7 GTD i test - en bra ljudmodul för en diesel!

22.10.2015
  • VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Chiptuning VW Amarok 2.0 TDi Biturbo med CPA hjälper din klumpig lastbil att återkomma till filen. Med kraftökningen av vår CPA PowerBox gör din Amarok ett fördelaktigt intryck, också avsides av tyska gator.

23.06.2021
  • VW Up 1.0 TSI

Med CPA ConnectiveSystem får du kombinationen av motortuning och gaspedaltuning. Testa den inkopplingsbara effektökningen.

01.11.2014
  • VW Tiguan 1.4 TSI

CPA Chiptuning testar och utvecklar programvara och PowerBoxes för VW Sharan 1,4 TSI.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.