40% rabatt på allting! Vårsdeal: kun begränsat antal! (6)

En vidare SUV i testet: VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Upplev äventyr och frihet med CPA-tuning för din pickup

Oavsett om den är ett livskänsla-fartyg eller en arbetsmyra för dig, med Chiptuning VW Amarok 2.0 TDi BiTurbo blir din packhäst en riktig galopphäst. Vi var verkligen förvånade vad som man kan nå med den här pickup. Med många testar kunde vårt team tack vare en speciellt utvecklade programvara vinna en kraftökning av 26 %. Ny måste den fyra-cylindern inte längre gömma sig från konkurrensen.
I inomhusmiljön härskar den kända VW-designen, så att varenda klarar sig här snabbt. Testa Chiptuning VW Amarok 2.0 TDi Biturbo och gör en riktig körglädje av din "lastbil".

Resultatdiagram VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo
22.10.2015

VW : Ytterligare testning

14.12.2018
  • VW Up 1.0 GTI

Låt vår motorspecifisk chiptuning för VW UP GTI hänföra dig. Med PowerBox:en från CPA presterar tre-cylindern av upp till 31 HK och 54 Nm mer än serieversionen.

10.07.2021
  • VW Touareg II (C2) 3.0 V6 TDI (CR) BlueMotion DPF

Individuell utvecklad motortuning med PowerBox från CPA chiptuning för din VW Touareg II och för att få en säker effektökning. Om du söker en effektökning för ditt fordon, testa CPA.

03.02.2021
  • VW Arteon 2.0 TDI SCR

Den elegante stationsvagn är en äkta stjärna i Showroom, men vi tänkte att den saknar lite kraft. Så udvecklade vi den motorspecifike programvaran för kraftökningen för VW Arteon 2.0 TDI.

03.07.2021
  • VW Touareg III V6 TDI

Testa chiptuning från CPA Performance för en jättebra effektökning för din VW Touareg. Med CPA ConnectiveSystem kan styras effektökningen helt enkelt från interiören efter behov på knapptryckning.

01.11.2014
  • VW Tiguan 1.4 TSI

CPA Chiptuning testar och utvecklar programvara och PowerBoxes för VW Sharan 1,4 TSI.

28.01.2021
  • VW Golf VIII (CD) 1.4 TSI GTE eHybrid

Ingenjörerna från CPA Performance gjorde igen ett fantastiskt jobb og udvecklade den motorspecifike software för VW Golf 8 1.4 TSI GTE eHybrid. Så kan sugas och njutas den perfekt anpassad chiptuning på bästa sätt.

Våra biltester

(6) Rabatt gäller för alla erbjudna produkter på vår sida förutom PowerBox Pro och PedalBox. Aktionen slutar så snart som den avsedda kontingenten av produkter förbrukas.

Vi använder cookies för att säkerställa bästa möjliga onlineupplevelse. Om du fortsätter surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.